Forgalomcsillapítást az Ulászló utcában

Kérjük támogassa a kezdeményezésünket, hogy az Ulászló utca mentesüljön a jelentős átmenő forgalomtól. A nap minden órájában autók százai hajtanak keresztül a "menekülő utcaként" használt otthonunkon, hogy elkerüljék a főutakon a nagyobb forgalmat. Ez árt az egészségünknek, veszélybe sodorja a gyerekeinket és zajt, illetve szmogot okoz. Ez egy lakóövezet, nem egérút. Az Újbudai Önkormányzat ígéretet tett, hogy lépni fog a belvárosihoz hasonló, az átmenő forgalmat kizáró, bizonyítottan hatékony forgalomcsillapítási intézkedések irányába, amennyiben kiderül, hogy a környékbeliek támogatják a kezdeményezést. Kérjük a petíció aláírásával Ön is fejezze ki véleményét! Szüntessük meg a dugókat és a hatvannal közlekedő autókat az újbudai Ulászló utcában és környékén.

Köszönettel:

Jelinek Balázs

ulászló utcai lakos

Az aláírással felhatalmazom Jelinek Balázs petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.