Folytassák a Barátok Köztöt

  1. Ha neked is a Napi rutinod része volt a Sorozat,vagy csak szimplán kikapcsolódást nyújtott egy stresszes nap után akkor arra szeretnélek kegkérni hogy írd alá ezt a petíciót és oszd meg az ismerőseiddel hogy ők is aláírhassák! 📝🤓 Ha évek óta nem nézted de valamikor igen és csalt legalább egy jelenet mosolyt az arcodra akkor arra szeretnélek kérni hogy írd alá ezt a petíciót! 👋🏻🙂 Ha soha nem nézted akkor pedig azért írd alá hogy örömet okozz azoknak az embereknek akik szerették és nézték! 👀📺 HAJRA MINDENKINEK SPAMELJÜK SZÉT AZ INTERNETET EZZEL A PETICIÓVAL! 🌐😛 300 ezer aláírás következtében személyes is felkeresem az Rtl székházat és addig fogok öket zaklatni amíg el nem kezdik újra a forgatásokat! 😄👌🏻 Ne hagyjuk hogy befejezzék  a sorozatot! 🤪 Mindenképp kerüljön vissza főműsoridőbe a műsor télen este 8 kor nyáron este 9 kor Kezdődjön! 🕖🌙baratok-kozt1.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Gál Tibor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...