Mentsük meg együtt a FŐHE Fesztivált!

Kedves Támogatók / Nyíregyházi Egyetem polgárai!

Kérjük álljatok mellénk!

Támogatásotokat kérjük, hogy együtt közösen lépjünk fel a nagy hagyományokkal bíró, eddig a Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Önkormányzati Testület (NYE-HÖT) által ápolt egyetemi rendezvény (FŐHE Fesztivál) megszűntetése ellen!

Kerüljön az újra a hallgatók képviselőinek irányítása/szervezése alá!

Támogatásommal kiállok, a Nyíregyházi Egyetem azon polgárai mellett, akik követelik saját hallgatói rendezvényük megvalósításának lehetőségét, hogy a ( FŐHE Fesztivál ) a jövőben újra megrendezésre kerülhessen!

Ezért felkérjük a Nyíregyházi Egytem vezetését a jövőben ne sértse az egyetemi polgárok jogait, kifogásokkal ne hátráltassa az egyetemi hallgatókat, a képviselők munkáját.

Adják vissza nekünk hallgatóknak, ami a miénk!

Fontos: Amennyiben az a Nyíregyházi Egyetem hallgatója / volt hallgatója vagy és támogatod törekvéseinket, add meg a megjegyzésben a Neptun kódod.


Köszönettel,
Nyíregyházi Egyetem polgárai


Nyíregyházi Egyetem polgárai    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Nyíregyházi Egyetem polgárai petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )