Fogjunk össze az oltatlan óvodapedagógusokért (Kalocsa)

Célunk, hogy az oltatlan óvodapedagógusok (dadusok, óvodai dolgozók) továbbra is képezhessék, taníthassák gyerekeinket.

A gyermekek életében nagyon fontos a stabil környezet, különösen az ilyen kicsi gyerekek életében.

Ezek a gyerekek annyi mindentől elestek a Covid miatt, és most elvesszük Tőlük azokat az embereket, akik a szívükhöz nőttek. egy meggondolatlan döntés miatt.

A gyermek személyi és tárgyi környezetének állandósága növeli az érzelmi biztonságot, mert a személyi állandóság alapvető feltétele annak, hogy a gyermek és az őt gondozó felnőtt között meghitt érzelmi kapcsolat alakuljon ki. A gyermeki személyiség fejlődése és érzelmi stabilitása szempontjából meghatározó lehet, hogy milyen vezetési-nevelési stílust képviselő felnőttek társaságában nő fel. Az óvodapedagógus nevelési stílusa mint minta és mint érzelmi háttér befolyásolhatja a gyermek életét, fejlődésének irányát. Felnőtt élete során a gyermeki környezetben tapasztalt nevelési-vezetési stílust tartja majd mérvadónak, vagy éppen annak ellenkezőjét alkalmazza rossz tapasztalatai hatására. Mélyen beleivódik a gyermek emlékezetébe, hogy mennyire megalázó vagy sértő volt egy helyzet, megoldás számukra, vagy éppen ellenkezőleg, hogy mennyire épültek belőle.

Gyermekeinknek nem az a fontos, hogy oltott vagy oltatlan óvodapedagógus foglalkozik vele nap mint nap, hanem hogy egy megszokott, megszeretett, állandó környezet vegye körül ami életében az otthonán kívül a stabilitást jelentheti.


Kalocsai szülők és támogatóik    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kalocsai szülők és támogatóik petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )