Feltétel nélküli hatalom és bizalom Orbán Viktor Kormányának 2030-ig!

Párizs, Nizza és Bécs!

Csak néhány város, melyet a balliberális politikának köszönhetően elárasztottak az iszlamista menekültek akik terrorral hálálják meg befogadásukat. 
Az elmúlt hetek eseményei egyértelműen a baloldali és liberális politika csődje és az elkövetett merényletek közvetlenül is e politikai erők számlájára írhatóak!
Az iszlamista terrornak van sajnos magyar áldozata is, melyről szinte senki sem hallott, hála bizonyos baloldali körök munkásságának:

https://www.peticiok.com/rekviem_eljenjeier

Ezeknek a nemzetközi politikai erőknek az előre tolt bástyái már itt vannak Magyarországon, melyek ellen a jelenlegi demokratikus eszközökkel nem lehet harcolni!

Civil kezdeményezést indítok Magyarország kultúrájának megőrzése érdekében, hogy a 2022-es és 2026-os választások maradjanak el és a jelenlegi kormánykoalíció kapjon abszolút hatalmat 2030-ig. 
Az Országgyűlésben csak olyan politikai pártok képviselhessék magukat, melyek elfogadják a jelenlegi kormánykoalíció hatalmát és programját valamint együttműködnek a Nemzeti Együttműködési Rendszerrel!
Az országban csak olyan oktatási intézmények és civil szervezetek működhessenek, melyek elfogadják a jelenlegi kormánykoalíció hatalmát és programját valamint együttműködnek a Nemzeti Együttműködési Rendszerrel!

Ezen drasztikus intézkedések a demokrácia a kultúra és Európa fennmaradásának kulcsai, melyet minden hazaszerető és kulturált embernek támogatnia kell!

Aki tenni akar Hazánk, Európa és kultúránk megőrzése érdekében az támogassa aláírásával kezdeményezésemet.
Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Pülkös Jánosné, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...