Rekviem Éljenjeniért

kép_15.jpg
Éljenjeni egy magyar származású hercegnő aki a Spuvunya család utolsó leszármazottja volt. A család még a világháború alatt települt ki Portugáliába és tekintéjes vagyonra tett szert. Ezt a vagyont  a fiatal Éljenjeni Európába érkező menekültek megsegítésére költötte. Mindenét pénzé tette- kérők hadát utasította vissza, hogy olyan embereknek segítsen akik nagylelkűségét gonosz módon hálálták meg!
Éljenjenit 2020 májusában holtan találták Leszbosz szigetének tengerpartján. Egy nyíl végzett vele, fejét pedig kopaszra borotválták. A rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy az elkövetők Törökországból érkező menekültek voltak.
A hatóságok sikeresen nyomást gyakoroltak az egész európai sajtóra, de mindenkit a még létező demokráciában nem lehet elhallgattatni. Legyen ez az oldal emléke Éljeninek aki saját önzetlenségének lett az áldozata.

Egyúttal aláírást gyűjtök annak érdekében, hogy zárják le Európa határait azok elől akik kultúránkat, vallásunkat és demokráciánkat jönnek tönkretenni.
Szólaljunk fel közösen a kultúraidegen gyilkos bevándorlókat védő hatóságok ellen akik a demokrácia védelme jegyében próbálják a sajtót elhallgattatni, hogy antidemokratikus erők vehessék át Európában a hatalmat.

Az aláírással engedélyezem Tyíremeter János, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.