Fazekas Csabát kérjük a Kölcsey élére!

 

 

Kedves Mindenki!

 

[Mindazok, akik személyesen ismerik Fazekas Csabát, és azok is, akik (még) nem.]

 

Talán már olvastátok a híreket napjaink igazgatóválasztásaival kapcsolatban.

Amennyiben esetleg még nem, itt és itt betekintést nyerhettek a petíciónk létrejöttének okát képező furcsaságokba, illetve komolyabb érdeklődés esetén részletekbe menő információkat is olvashattok.  Egy másik petíció a közoktatás egészével kapcsolatban itt érhető el.

...

Sokunk legnagyobb megdöbbenésére a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnázium igazgatói pozíciójának betöltése, az erre beadott pályázatok elbírálása is a magyar aktuálpolitikai helyzetre rímel: Fazekas Csabát egyelőre annak ellenére sem nevezték ki az intézmény vezetésére, hogy ő 67-ből 66 szavazatot kapott az iskola dolgozóitól.

A másik pályázat benyújtója, Bazsáné Dr. Szabó Marianne 67-ből nulla szavazatot kapott, sőt, mint olvashattuk, pályázatát teljes egészében "schmittelte" egy balatonszentgyörgyi iskolaigazgató tavalyi beadványát felhasználva - ám ahelyett, hogy ezzel el is dőlt volna a Kölcsey vezetésére kiírt pályázat, a minisztérium nem nevezte ki Fazekas Csabát, a pályázatot eredménytelennek nyilvánították, és hamarosan ismét kiírják.

...

 

Az igazgatóválasztásokat hasonló érdekes történések övezik szerte az országban, e petíció szerzője pedig épp azon gondolkodik, sírjon-e vagy nevessen, és hogy valóban megdöbbent-e, vagy már épp csak a szemöldöke emelkedett meg egy kicsit. 

Kérjük, aki tiltakozását szeretné kifejezni a mindenféle politikai mutyizás ellen, és/vagy személyesen is érintve érzi magát valamiért Fazekas Csaba kinevezésének sikere ügyében, írja alá ezt a petíciót!

Ne csak szűk körben beszélgessünk minderről elhűlve, ne csak a fejünket csóváljuk, adjunk hangot EGYÜTT véleményünknek, maradandó formában! Tégy meg Te is mindent annak érdekében, hogy egy jobb helyen élhessünk!

 
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )