Érettségi 2021 bojkott

Szerintem felháborító, hogy az érettségit illetve az érettségizőket jelenleg a kormány semmibe veszi. Elfogadhatatlan az, hogy az előző évben, amikor 2 hónapig volt csak online oktatás, a diákok könnyített érettségit tehettek, míg most mindennek meg kellene felelniük úgy, hogy alig volt tantermi oktatásuk. Felháborító, hogy azokat a tanárokat, akik az érettségire be lesznek osztva, nem fogják beoltani. Jelenleg sokkal fontosabb, hogy olyan politikusok kapnak oltást, akik nem szerves részük a védekezésnek. 

Mindenki tudja, hogy a mostani helyzetben nem olyan egyszerű a felkészülés, azért időben kellene a diákoknak megmondani, hogy mire kell számítaniuk. Tavalyról már van egy rendszer, amit idén is teljesen jól lehetne használni

A következőket kéréseket gondolja végig a kormány az érettségivel kapcsolatban:

  • Lehetőleg csak írásbeli vizsgák legyenek megtartva.
  • A szóbeli vizsgák csak azokból a tárgyakból legyenek, amelyekből az írásbeli nem lehetséges, esetlegesen osztrák mintára önkéntesen lehessen szóbelizni, csökkentett témakörből.
  • Minél kevesebb idős korú felügyelőt osszanak be.
  • Csak olyan tanárok lehessenek felügyelők, akik be vannak már oltva.

Ha ezeket a kéréseket a kormány nem valósítja meg, akkor az érettéségiket minél több ember bojkottálja, ezáltal is jelezve nekik, hogy rossz úton járnak.

Remélem nem akarja a mostani kormány, hogy minden rendesen lemenjen, mert a diákok erre fognak emlékezni jövőre is, amikor választaniuk kell.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Tóth János, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...