Épüljön új bölcsőde Gödön

Épüljön új bölcőde Gödön!

 

Göd Városa nemrég 480 millió forint (480.000.000) vissza nem térítendő támogatást nyert el új bölcsőde építésre.

A Momentum családpolitikusának, Vajda Viktóriának a férje, Balogh Csaba momentumos polgármester úgy döntött, hogy ne épüljön új bölcsőde Gödön. Ez aztán a valódi családpolitikai lépés.

Az elnyert támogatást a momentumos család visszaadta az államnak. Miközben a szintén ellenzéki Vác, nem, hogy nem adta vissza az elnyert támogatást, hanem további támogatásokat kért és kapott a kormánytól, így Vácott épül új bölcsőde, ahogy épül Sződligeten és épült nem rég Dunakeszin is.

Lassan egy hónapja nem válaszol Balogh Csaba arra az egyszerű kérdésre, hogy Váchoz hasonlóan fordult-e többlettámogatásért a kormányhoz. Vajon miért hallgat?

Hlavács Judit bevallotta, hogy csak az elmúlt 9 hónapban 1000 fővel nőtt Göd lakossága. Vajon hova fognak járni a gödi gyerekek bölcsődébe? Dunakeszire, Vácra? Vagy marad nekik a méregdrága magánbölcsőde? Mi lesz azokkal a családokkal, akiknek nem jut férőhely? Úgy látszik a Vajda-Balogh házaspár meg tudja oldani a gyermekeik elhelyezését, de mi lesz a bérből és fizetésből élő gödi családokkal?

Mentsük meg együtt az új gödi bölcsődét!

Fogjunk össze és hallassuk a hangunkat! Mi vagyunk Göd valódi hangja! Petíciót indítok a gödi gyerekek és a gödi családok érdekében. Nem szenvedhet tovább egy egész város, egyetlen család romboló lépései miatt!

Ha sokan aláírjuk a kezdeményezést, akkor a veszélyhelyzet és a polgármester egyszemélyi hatalmának végén kérvénnyel fordulhatunk a kormányhoz, bízhatunk abban, hogy újra megkaphatjuk az egyszer már elnyert támogatást.

Legyen egy 21. századi modern új bölcsődéje Gödnek!   Kérem, hogy támogassák a kezdeményezésemet!

 bolcsi-1-1410x6001.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Lőrincz László petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )