Elviselhetetlen bűz Kömlődön

Ezúton megkérjük a tisztelt jegyzőt és a képviselő testületet, hogy tegyen valamit annak érdekében hogy a falut naponta ellepő bűz megszűnjön, ami feltehetőleg a falu határában lévő sertéstelepről jön. 

Indoklás:

A 21/2001. Kormány rendelet szerint a méréssel nem megállapítható, de a lakosságot zavaró bűz okozása is jogellenes. A 21/2001-es levegő védelméről szóló rendelet vonatkozó részei
5. § (1) Tilos a környezeti levegő olyan mértékű terhelése, amely légszennyezést vagy határértéken felüli légszennyezettséget okoz, valamint a környezeti levegő bűzzel való terhelése.
Bűzzel járó tevékenységre vonatkozó szabályok
14. § Bűzzel járó tevékenység során az elérhető legjobb technika alkalmazásával meg kell akadályozni, hogy a lakosságot zavaró bűz kerüljön a környezetbe. Az elérhető legjobb technika alkalmazását, az egyedi határértéket, illetőleg a lakosságot zavaró bűzzel járó tevékenység korlátozását vagy betiltását a közegészségügyi hatóság állásfoglalása alapján a környezetvédelmi hatóság hatósági határozatban írja elő.

Kérem aláírásával támogassa a beadványt.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Czuppon Imre, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook