Előválasztást minden körzetben!

FELHÍVÁS!
version.c3_.b_.jpgKezdeményezzük, hogy az elégedetlen, és a jövőnkért felelősséget érző demokraták minden településen, és mind a 106 választókerületben keressék meg egymást, és a már működő párt és civil szerveződéseket! Együtt alakítsák meg az aktív közéleti cselekvésre kész demokrata közösségeket!

Hozzuk létre közösen a NORMA klubokat, majd ezen legegyszerűbb civil formációknak, és más ellenzéki párt, valamint civil szervezeteknek az együttműködődését biztosító Normális Magyarországért Mozgalmat!

Az ellenzék pártjai között – különböző formációkban ugyan, de – tárgyalások folynak a 106 egyéni választókerületben induló jelöltekről és a listákról. Azonban ez nem lehet néhány párt belügye!

Keressük meg együtt, hogy kik lehetnek az elégedetlen, és változást akaró, magyar állampolgárok sokaságának közös miniszterelnök és képviselő jelöltjei, akik a 2022-évi Országgyűlési választáson leginkább esélyesek a győzelemre, és akik megérdemlik a bizalmunkat és aktív támogatásunkat!

Ha egyetértesz a fentiekkel, akkor arra kérünk, csatlakozz hozzánk a 

http://www.magyarorszagert.com 

weboldalon!

 

Miért fontos?

Rajtad is múlik!
Rajtunk is múlik! Pont most múlik rajtunk, hogy hazánk egy olyan normálisan működő, mindenkinek élhető ország legyen, ahol egy modern, európai, emberi élet alapjait teremthetjük meg valamennyiünknek, ahol méltányosabb és igazságosabb életet biztosíthatunk gyermekeinknek, unokáinknak, ahol tisztelettel, kíváncsisággal és bizalommal fordulhatunk egymás felé, ahol működnek a jogállam és a társadalom javát szolgáló, mindenkire egyformán vonatkozó törvények.

Ennek elengedhetetlen feltétele a rendszer- és kormányváltás!

Ne várjuk. hogy a pártok majd helyettünk és nélkülünk megoldják az életünket, adjunk hangot felháborodásunknak, csalódottságunknak és sérelmeinknek!

Ragaszkodjunk jogainkhoz, szabadságunkhoz, függetlenségünkhöz! Védjük meg közös nemzeti értékeinket és köztársaságunkat!

Mi, demokrata választópolgárok magunk is tegyünk a változásért, mert miénk a hatalom, mi vagyunk a megrendelők!

Ezért követeljük ki, hogy mind a 106 választókerületben legyen előválaztás, ahol tisztességes civil jelöltek is indulhatnak!

Tudjuk és tapasztaljuk, nehéz a megszólalás, a kiállás a gyűlölködéssel, a butasággal és a gonoszsággal szemben. De! Nem vagy egyedül, ne félj! Szűkebb és tágabb környezetedben – az otthonodban, a munkahelyeden, a településeden, a választókerületedben és az egész országban – nagyon sokan gondolkoznak Hozzád hasonlóan. De külön-külön, egyénenként nem sokat tehetünk a változásért. Csak az egymás iránti türelemmel, figyelemmel, együttműködve lehetünk hatékonyak!

Székesfehérvár, 2020.02.02.


Sándor Buth (Normális Magyarországért Egyesület)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Sándor Buth (Normális Magyarországért Egyesület), hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook