Közös ellenzéki listát a 2022-es országgyűlési választásokra

 Felkérjük a magyar ellenzéki pártokat, civil szervezeteket és független jelölteket, hogy országos előválasztás során szavazhassuk meg a közös ellenzéki miniszterelnökjelöltet és az országgyűlési képviselőket!

 

"A 2019-es önkormányzati választások bebizonyították, hogy az előválasztás képes esélyt adni az ellenzék számára abban a helyzetben, ahol a Fidesz állami erőforrások felhasználásával (...) milliárdos plakátkampányokkal és a közmédia függetlenségének megszüntetésével sérti meg a választások tisztaságát." - Republikon Intézet: Előválasztási javaslat a 2022-es országgyűlési választásokra

Ahhoz, hogy az előválasztások előkészítése, kampánya és lebonyolítása időben megtörténjen a politikusok és a szervezetek mihamarabbi megállapodása szükséges. Ezek lezajlása után indulhatna meg a 2022-es választások kampánya.

Kérjük aláírásával támogassa ezt a kezdeményezést a mihamarabbi megállapodásért!
Van még mondandója: nyilvánosan hozzászólhat, megoszthatja véleményét!

Forrás:
Republikon Intézet: Előválasztási javaslat a 2022-es országgyűlési választásokra http://republikon.hu/media/75810/200310-republikon-elovalasztasi-javaslat.pdf

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Előválasztást!, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook