Gyömrő város lakóparki beruházások felülvizsgálata

Mi, Gyömrő lakosai felelősséggel és ragaszkodva az élhető, harmonikus, egészséges és fenntartható környezethez, tiltakozásunkat fejezzük ki a városképtől és a településrészek funkciójától elütő beruházásokkal szemben. Egyúttal felkérjük a város vezetését és az ügyben tenni tudó közszereplőket, támogassák ügyünket. Ezt a petíciót azért indítjuk, hogy városunk követve eddigi hagyományait, hosszú távon is vonzó, igényes és élhető maradjon, és csak olyan beruházásokkal gazdagodjék, melyek a fenti célokat szolgálják.
Tiltakozunk a Gyömrő Liget lakópark településrészen a városképtől és közvetlen környezetétől is jelentősen elütő és a jelenlegi infrastruktúrát várhatóan káros mértékben megterhelő magasházas (földszint + emeletnél lényegesen magasabb) beruházások kivitelezésével szemben. Kétségeinket fejezzük ki azzal kapcsolatban is, hogy az említett tervezett ingatlanok megépülésük után a jelenlegi lakáspiaci trend lecsengését követően is megfelelően forgalomképes lakásokat, fenntartható tárgyi és társadalmi környezetet fognak-e jelenteni. Ezekre a veszélyekre fontosnak tartjuk felhívni a felelősen gondolkodó gyömrői lakosok figyelmét.
Jelen petícióval célunk az is, hogy a jövőben hasonló beruházások tervezését a lakosság széleskörű tájékoztatása és társadalmi egyeztetés előzze meg városunk egész területén.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kántor Ferenc, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook