Gyömrő város lakóparki beruházások felülvizsgálata

Mi, Gyömrő lakosai felelősséggel és ragaszkodva az élhető, harmonikus, egészséges és fenntartható környezethez, tiltakozásunkat fejezzük ki a városképtől és a településrészek funkciójától elütő beruházásokkal szemben. Egyúttal felkérjük a város vezetését és az ügyben tenni tudó közszereplőket, támogassák ügyünket. Ezt a petíciót azért indítjuk, hogy városunk követve eddigi hagyományait, hosszú távon is vonzó, igényes és élhető maradjon, és csak olyan beruházásokkal gazdagodjék, melyek a fenti célokat szolgálják.
Tiltakozunk a Gyömrő Liget lakópark településrészen a városképtől és közvetlen környezetétől is jelentősen elütő és a jelenlegi infrastruktúrát várhatóan káros mértékben megterhelő magasházas (földszint + emeletnél lényegesen magasabb) beruházások kivitelezésével szemben. Kétségeinket fejezzük ki azzal kapcsolatban is, hogy az említett tervezett ingatlanok megépülésük után a jelenlegi lakáspiaci trend lecsengését követően is megfelelően forgalomképes lakásokat, fenntartható tárgyi és társadalmi környezetet fognak-e jelenteni. Ezekre a veszélyekre fontosnak tartjuk felhívni a felelősen gondolkodó gyömrői lakosok figyelmét.
Jelen petícióval célunk az is, hogy a jövőben hasonló beruházások tervezését a lakosság széleskörű tájékoztatása és társadalmi egyeztetés előzze meg városunk egész területén.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kántor Ferenc petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...