Életfogytiglant minden gyilkosnak!!

Tisztelt országgyűlés! Mint tudjuk a halálbüntetést nem fogják visszaállítani, hiába ölnek meg évek óta embereket. Pedig azt érdemelné minden olyan ember aki a másik ember életét elveszi, de hány emberi élettel kell még fizetni, hogy törvényt módosítsanak? Hány fiatalnak kell ahhoz az éjszakában meghalnia, hogy történjen végre valami? Meddig kell rettegni a maguknál késeket hordó agresszív drogos emberektől az utcán? Ui : a petíció frissítve lett mert felháborodást keltett, hogy csak ebben az ügyben indult az életfogytiglan kérése. Nem , de most volt elég!!! Meddig tűrjűk még ezt? Hová tart az ország? Változás kell. Most!

Az aláírással engedélyezem A változás ideje, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.