Elektromos cigaretta

Tisztelt Kormányzati Képviselet!

Jelen jogszabályokat és költségi / egészségügyi háttereket tekintve az elektromos cigaretta használatát befolyásoló jogszabályok enyhítését kérjük. Mivel hosszú távú vizsgálat nem bizonyítja a használat káros mivoltát, valamint a kormányzat lépései a hagyományos cigaretta használat ellen, érdekelté tette az elektromos cigaretta használatát, így kérjük a jogszbályozás enyhítését, mind az elektromos cigaretta, mind az utántöltő folyadékra vonatkozóan. Jelen helyzetben a dohányosok megkülönböztetése is sértő. Az elektromos cigaretta felhasználói a hagyományos dohányosokhoz képest sokkal kisebb mértékben (vagy egyáltalán nem ) károsítják környezetük egészségét. A jelenlegi szabályozási forma ismételten az emberek kizsákmányolásáról szól nem pedig az egészségesebb életmód felé terelésről. Még a magyar állam és alkotmány nem tűri meg a rasszizmust és a hozzá hasonló megkülönböztetést addig nincs helye az elektromos cigaratta felhsználóinak megkülönböztetésére az átlagos életmódot folytató emberekkel szemben.

Az aláírással felhatalmazom Priskin Gábor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.