Elég a taxismaffiából, kifelé a buszsávból!

Az utasokat megkárosító, lehúzó, az országimázsra a legsúlyosabb csapást mérő agresszív budapesti taxismaffia nem bír magával. Hétről hétre megpróbálják megbénítani a városunkat. Mi nem tudjuk megfizetni a tarifájukat, amit ők emeltettek ilyen magasra, tüntetésekkel és zsarolással, most meg csodálkoznak, hogy nincs elég utasuk. Így nem is lesz. Nekünk, budapestieknek is meg kell mutatnunk, hogy elegünk van a maffiából, hogy a politikusaink is megértsék, a budapesti választópolgárok érdekeit kellene nézniük, és nem a maffiáét. Ezért azt követeljük, tiltsák ki a maffiataxikat a buszsávokból! A taxi nem közszolgáltatás, ha nekik van pofájuk a közösségi közlekedést akadályozni, akkor nekünk, utasoknak is lehetnek elvárásaink velük szemben. Kapjanak egyenlő feltételeket, közlekedjenek ott, ahol a többi autó. Az csak egy extra kedvezmény, hogy a buszok, trolik számára fenntartott helyen közlekedhetnek és nyerészkedhetnek mások kárára. Nincs, nem lehet több joguk, mint a fodrásznak, a vízvezetékszerelőnek, vagy a tanárnak.

Taxizni nem kötelező, a várost megbénítani, lakóit folyamatosan zsarolni, akadályozni bűncselekmény! Ezúton kérjük Budapest vezetését, vonja vissza az extra kedvezményt és tiltsa ki a maffiataxikat a buszsávokból! Mi, budapesti polgárok pedig ennek a petíciónak az aláírásával kinyilvánítjuk, hogy nem kívánjuk igénybe venni a taxismaffia szolgáltatásait, nem utazunk velük, nincs szükségünk rájuk a városban.

Budapesti választópolgár    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Budapesti választópolgár, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.