Élő legendának kijáró állami támogatást DopeMan Papának

Mint az köztudott a magyar állam 5.3 milliárd forinttal támogatja a magyar zeneipart a koronavírus járvány következtében kialakult pandémiás helyzetben. A pénz egy jelentős részét az ÉLŐ LEGENDÁK támogatására szánják.
Köztudott, hogy Pityinger DopeMan László karakteres rendszerkritikái ellenére a magyar zeneipar emblematikus és ikonikus alakja. Többszörös arany- és platinalemezes műfajteremtő előadó, zeneszerző, szövegíró és producer. Számtalan tehetség felfedezője és pályaindítója (többek között Fekete Vonat, TKO (Ogli G & Kicsi Tyson, MAJKA, Fábián Juli). Az összes lehetséges szakmai és közönségdíj birtokosa. Zenei karriere mellett meghatározó szerepet tölt be a magyar közéletben, és nem mellesleg Magyarország Alternatív Államfője.
Mindezek alapján kimondhatjuk, hogy az ÉLŐ LEGENDÁNAK járó támogatás megilleti és kijár neki. Ha te is támogatnád, hogy DopeMan Papa megkapja, eljótékonykodja, elutazza és felélje ezt a tetemes összeget, kérlek írd alá és oszd meg ezt a petíciót! 
Felháborító lenne ha a magyar állam nem díjazná a magyar kultúra egy ekkora kaliberű alakjának munkásságát. 
HISZEN RAJTAM NŐTT FÖL MINDENKI...🎱🔥💣💥🔝😎


Pityinger DopeMan László    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Pityinger DopeMan László, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...