DUNAKESZI VÍZPROBLÉMÁK

Sziasztok!

Ezt a petíciót azért hoztam létre, hogy közösen összefogva tudjunk tenni valamit a Dunakeszin egyre sűrűbben és intenzívebben megjelenő vízproblémák megszüntetésére!

Évekkel ezelőtt, kisebb lakosság mellett még nem is volt ennyire súlyos a helyzet, utóbbi években is főleg csak nyáron jelentkezett probléma. De az utóbbi időben egyre sűrűbben nincs víz, vagy nagyon kicsi a nyomás, levegős a víz már reggel is, és ezek miatt már a gázcirkó rendszerek se működnek, így nehézkesen, vagy egyáltalán nem is lehet fürödni!

A DMRV Zrt-nek mindig hárító válasza volt, hogy a sok locsolás miatt nincs nyomás, az egész napos átlagos nyomás a szerződésben foglaltaknak megfelel, rossz a (Fenyő) lakópark vízrendszerének kivitelezése, vagy hogy náluk maximális nyomás van a kimenő rendszreből. Kíváncsi lennék a maximális nyomáson lévő rendszerük hány ember kiszolgálására tervezték, mikor hajtottak végre utoljára kapacitásbővítő beruházásokat, ugyanis az utóbbi pár évben drasztikusan emelkedett a Dunakeszi lakossága.

Ezen problémák a Fenyő lakóparkban (Fóti út 53-75) jelentkeztek, de hallottam már, hogy máshol is vannak, így ez a petíció minden dunakeszi lakosnak szól. 

Üdvözlettel,
Molnár László
Dunakeszi, Fóti út 61/A

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Molnár László petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...