Dr. Reviczki Sándor háziorvos(Tata)dolgozni szeretne! Követeljük őt vissza! Csatlakozz!

Az országban kevés a háziorvos.

Dr. Reviczki Sándor (Tata) háziorvos, mégsem dolgozhat, nem láthatja el betegeit körzetében, mert kisebb egészségügyi problémái miatt felfüggesztették állásából. Dr. Reviczki dolgozni szeretne, ez az élete. Betegsége csak mozgásában korlátozza, képes ellátni a betegeit. Valóban gyengén mozog, mégis vállalja a munkát, szereti a szakmáját, imád gyógyítani, segíteni betegein, de nem hagyják neki.

Rendelője üresen áll Tatán a Május 1. út 61. sz. alatt. Betegeit örömmel látná el, de felfüggesztői a többi helyettesítő háziorvost terhelik. Betegei miatt dupla időt kell várakozni az aktuális helyettesítő körzetben, tehát egész Tatát érinti a probléma. Betegsége miatt eltávolítanák Dr. Reviczkit, de ezzel sem ő, sem a betegei nem értenek egyet. Dolgozni szeretne.

A szabad orvosválasztás azt jelenti, hogy a betegek továbbra is Dr. Reviczki Sándort akarják orvosuknak, még akkor is, ha most az egészségügyi állapota nem kiemelkedő.

 

Segítsünk neki a petíció aláírásával. Szabadságot a dolgozni akaró háziorvosnak! Követeljük vissza Dr. Reviczki Sándort háziorvosnak (és csak reméljük, nem nézte ki magának senki a praxisát és körzetét.) A város egyik legjobb és legalaposabb orvosát nem veszíthetjük el.


Tataiak Tatáért Mozgalom+ PKTSZ+Tatai FB oldalak.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Tataiak Tatáért Mozgalom+ PKTSZ+Tatai FB oldalak., hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook