Dr Ángyán József

Dr. Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnöke részére

Igen Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Magyarország olyan szervezeteinek képviselőiként fordulunk Önhöz, akik a rendszerváltás óta folyamatosan, önös érdekeinket soha nem nézve mindig nemzetünk felemelkedéséért, és a magyar vidékért tettünk, éltünk.

Szívünk minden rezdülésével Ön mellett állunk, amikor a magyar nép élén és érdekében élet-halál harcát vívja a nemzetközi pénzvilág erői ellen, és ráadásul ezt úgy teszi, hogy ezért is büszkék lehetünk magyarságunkra.

Ahhoz, hogy ez a harc eredményes legyen, a nemzet jó erőinek össze kell fognia, amely csak a bizalom erős talaján, hiteles emberek köré épülve lehet hatékony.

Az ilyen emberek egyike a nép fiai előtt Ángyán József professzor úr, akinek egész élete a vidék felemeléséről szól, az egyetemi oktatástól a nagydoktori disszertációig, a Gazdák terén mondott vérpezsdítő szónoklatokon és a 2010-es választási kampány számtalan gyűlésén át, amelyek a kitartásra buzdítást és a bizakodást vitték a gazdáknak.

Örömünkre szolgál, hogy útra indította a Kormány a Darányi Ignác tervet, amelynek végrehajtása teremti meg az egyetlen esélyt a családi gazdaságokkal benépesített vidéki Magyarországra; sikertelensége a haldokló vidék halálát vetíti elő.  Minden terv annyit ér, amennyi abból megvalósul.

Ezért kérjük Önt, hogy tartsa meg pozíciójában, sőt erősítse meg Dr. Ángyán József államtitkár urat, és az általa képviselt irányvonalat, amelyet az Ön biztató szavára, időt, energiát és szellemi tőkét nem kímélve képviselt magas tisztségében.

Főként a szoclib, és általában nagyüzemi érdekkör most nyertesnek érzi magát, örömünnepet ül Ángyán József kiiktatásán; ez kiolvasható sajtóik első közléseiből!

Meggyőződésünk, hogy ahol Ön dönt, ott a harc nem dőlhet el a rossz javára!

Ezért kérjük Öntől javaslatunk elfogadását!

 

Budapest, 2012. január 19.

 

Kérjük, hogy az egyetértők aláírásukat (a képviselt szervezet nevét és az aláíró beosztását is megjelölve) a fenyo.t@m-kabel.hu e-levél címre küldjék és a jelen petíciót támogassák

 

Dr. Roszík Péter, a Győr- Moson- Sopron Megyei Agrárkamara elnöke

Fenyőházi Tibor, a Győr-Moson-Sopron Megyei Magosz elnöke, országos alelnöke