December 31 Szilveszter korlátozás feloldás

Sziasztok azért hoztam létre ezt a petíciót mivel szeretném illetve szeretnénk (akik alá írják) hogy december 31 re a kijárási tilalom legyen feloldva, bulik felőlem lehetnek ugyanúgy zárva illetve a boltok is viszont ezt a napot szeretnénk megünnepelni mint minden évben tüzijátékozással és ezt nem egy rendőr melett szeretnénk jópár ezer ft os csekkel.

Mégegyszer elmondom csak annyit szeretnénk elérni, hogy ezen a napon ne legyünk már otthon. (és panelből necces lesz kilőni a telepet...

Kérem azokat az embereket akik ünneplik a szilvesztert és ugyan így gondolják a helyzetet írják alá és osszák meg ezt a petíciót.

Az aláírással engedélyezem Norbert Developer, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.