Felirattal menjen a Csontváros a mozikban!

Te is szeretnéd, ha a Csontváros eredeti nyelven, felirattal kerüljön a mozikba? Írd alá a petíciót!

Tapasztaltátok már, hogy egy film szinkronja nem úgy sikerült, ahogy elvártátok volna? Nem tetszett a fordítás, vagy egyszerűen olyan szinkronszínészt választottak a kedvenc szereplőd hangjának, aki szerinted nem illett hozzá?

Ti sem szeretnétek, ha nem hallanánk Jamie Campbell Bowert, ahogy kijelenti, hogy "You're not a mundane" vagy próbál belétek lelket önteni (Have a little faith!) esetleg a Csontvárosban üdvözöl titeket (Welcome to the City of Bones)? Mindannyian emlékszünk ezekre a mondatokra az első előzetesből. És akkor még csak Jamie-ről volt szó! Ott van még Lily Collins, Kevin Zegers, Robert Sheehan, Jared Harris, Jemima West, Jonathan Rhys Meyers, mind csodálatos hanggal, amit öröm lenne hallani! És ne feledkezzünk meg Godfrey Gao-ról sem, ki ne szeretné hallani, ahogy az első filmjében beszél angolul a vásznon?

Sorolhatnám még hosszan az érveket, de nem teszem, mert azt hiszem, felesleges.

Az aláírással engedélyezem Mihóczy Mercédesz, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.