Csaló webshopok által okozott teljes kár felderítése

Tisztelt Aláíró !

Amennyiben Ön is járt már úgy ,hogy a megrendelt termék hibás volt vagy meg sem történt a kézbesítés, később futott a pénzéért amit rosszabb esetben nem látott viszont , hiába fordult a fogyasztóvédelemhez vagy akár a békéltető testülethez.

Kérem, ha Önnek is volt/van ilyen folyamatban lévő ügye, írja alá az alábbi petíciót ,hogy megpróbáljunk változást előidézni az e-kereskedelemben, és valamilyen módon visszaszerezni a károsított összegeket. 

Egyelőre ennek a petíciónak az egyik célja, hogy teljes képet kapjunk az elcsalt összegek mértékéről. 

Kérem , hogy pontos (számlákkal igazolható) összegeket adjon meg, annak érdekében ,hogy csaló vállalkozások által okozott veszteség értéke a valóságnak megfeleljen. 

*Hozzájárulok az adataim továbbításához ?

A GDPR törvényeknek megfelelően , hozzájárulok az adataim továbbításához, ( név telefonszám,email cím ) ,hogy a hatóságok számára elérhető legyen , kapcsolattartás céljából, illetve közös jogérvényesítéshez.

Amennyiben van rá lehetősége továbbítsa ezt a petíciót ismerőseinek, barátainak akiket kár ért. 

Nagyon köszönöm !

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kovács Tibor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...