Boldog jegyzőjének visszahelyeztetése

Tisztelt Boldogiak! Aláírásunkkal tiltakozzunk Katonáné Fülöp Gabriella jegyző asszony azonnali elbocsátása és az őt ért méltatlan bánásmód miatt! Jegyző asszony 2007.10.01-től közmegelégedésre látja el a törvényesség őrének feladatát Boldogon. Emellett anyakönyvvezetőként rengeteg fiatalt párt adott össze színvonalas, megható, személyre szóló polgári esküvői szertartás keretében, ezzel is öregbítve Boldog község jó hírét.

Aláírásommal tiltakozom Katonáné Fülöp Gabriella jegyző asszony elbocsátása ellen és felszólítom a polgármestert, hogy helyezze őt vissza hivatalába.

Az aláírással felhatalmazom Boldogi Polgár petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.