Biztonságos Berhidát!

Tisztelt Berhidai Lakosok!

Biztosan hallottak a legutóbbi közlekedési balesetről, amelyben egy, a Veszprémi úton száguldó sárga autó a múlt héten letarolta a buszmegállót és az ott lévő ház fémkerítését átszakítva a gázcsonkot kidöntve, az udvarban kötött ki. Bármelyikünk, vagy gyermekünk, unokánk ott állhatott volna a buszmegállóban! Nem ez volt az első eset – és sajnos, nem is az utolsó -, amikor túl nagy sebességgel söpörnek át településünkön, minden szabályt figyelmen kívűl hagyva, az éppen megszerzett, vagy még nem is létező jogosítvánnyal, sokszor felturbózott roncsautókkal, felelőtlen sofőrök. Ráadásul nem csak a városunkat átszelő főútra jellemző a „rallyzés”, hanem főként a Dankó útra, de számos más utcára is. Ha ennek radikálisan nem veszi elejét a rendőrség, könnyen előfordulhat, hogy a következő baleset nem lesz ilyen szerencsés kimenetelű, mint a múlt héten történt. Hogy a tragédiákat megelőzzük, kérelemmel fordulok a Veszprém Megyei Főkapitányságra, javasolva a gyakori és rendszeres forgalmi ellenőrzést, a folyamatos rendőri jelenlétet Berhida útjain! Továbbá kérjük a Megyei Főkapitány Urat, egy lakossági fórumon való részvételre, ahol mindenki elmondhatja a lakóhelyén tapasztaltakat. Amennyiben ön is egyetért azzal, hogy ez szükséges, kérem, írja alá a kezdeményezést! Jelen petíció a Veszprém Megyei Rendőr Főkapitány részére kerül átadásra! Kérek mindenkit, hogy pár szóban írja le a véleményét, tapasztalatát az aláírás oldalon a megjgyzésekhez.

 


Együtt Városunkért Baráti Társaság    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Együtt Városunkért Baráti Társaság, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook