Biztonsági intézkedések megvalósítása, Gyermekeink- és a Lakosság óvása érdekében.

Kedves Keceliek!

Kérlek Benneteket, hogy a tartalom megismerése után, egyetértés esetén, aláírásotokkal járuljatok hozzá, melyet előre is köszönök!

LAKOSSÁGI KEZDEMÉNYEZÉS
Alulírottak kezdeményezzük, 6237 Kecel, Szabadság tér 17, szám alatt található, II. János Pál Katolikus Általános Iskola - "KÉK ISKOLA"környékén, a lentebb felsorolt biztonsági intézkedések megvalósítását. Aláírásgyűjtésünket az érintett területen, bármilyen élet-és vagyonbiztonságot veszélyeztető események bekövetkezésének megakadályozása érdekében indítjuk.

Aláírás gyűjtése Kecel Város Önkormányzat részére   Tárgy: 6237 Kecel, Szabadság tér 17, szám alatt található, II. János Pál Katolikus Általános  Iskola - "KÉK ISKOLA"környékén, fontos biztonsági intézkedések kérése a lakosság óvása érdekében:

1. Kérjük, Jelzőlámpa telepítését a gyalogos átkelőhelyhez.

2. Kérjük, hogy Megállni és várakozni tilos jelzőtáblát helyezzenek el, a nem kijelölt parkolóhelyek mellett.

3. Kérjük, a parkolási szabályok megszegéséért a jelenlegi jogszabályok szerinti eljárás/bírság kiszabását közterület felügyelő jelenlétével.

4. Kérjük, Sebességcsökkentő borda/küszöb ún. fekvőrendőr megépítését, ahol a közlekedés szabályok lehetővé teszik azt.

Adatvédelmi nyilatkozat: Aláírók tudomásul veszik, hogy jelen kérelem aláírásával hozzájárulnak ahhoz, Kecel Város Önkormányzata, az íven megadott személyes adataikat kizárólag a kérelemben megfogalmazott kérésekkel kapcsolatos lakossági kezdeményezés kapcsán kezelje, míg e hozzájárulásukat írásos nyilatkozatukkal vissza nem vonják.

Vénné Katzenbach Szilvia    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Vénné Katzenbach Szilvia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.