Beregszász úti családi házas lakóövezet NEM KÉR Lidl áruházat

Családi házas környéken, lakó-pihenő övezettel határos telken a lakosságnak nincs szüksége újabb, nagy forgalmat, zajt és környezetszennyezést generáló gigaberuházásra!

Főképp mivel 500m-en belül van legalább négy-öt bolt, ami a helyiek számára gyalogosan is elérhető.

A beruházásról a környékbeli lakókat nem kérdeztek meg, tájékoztatás semmilyen formában azóta sem történt, pedig egy ilyen mértékű és típusú beruházás nem kis mértékben kihatna az életminőségükre, illetve az ingatlanjaik értékére.

A környéknek a Budapest One és a P+R parkolók mellett inkább zöld felületekre lenne szüksége, mely egyben összhangban lenne a jelenlegi Önkormányzat, illetve városvezetés papíron meghirdetett stratégiai céljaival.

Kérjük, hogy az illetékes szervek a lakókkal történő egyeztetés nélkül semmi esetre se adjanak ki engedélyeket egy nagy áruház építésére/kialakítására, inkább fontolják meg, hogy az itt élők számára hogyan lehetne a legoptimálisabban hasznosítani ezt a területet!!!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom W Katalin petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )