Békés városban a jelenleg is közétkeztetési feladatot ellátó cég elleni aláírásgyűjtés

1; Követeljük, hogy a Junior zRt-vel kötött szerződését az önkormányzat a tanév végével végleg szüntesse meg!

2; Követeljük, hogy a Junior zRt. által foglalkoztatott dolgozókat az új cég maradéktalanul átvegye és továbbfoglalkoztassa!

3; Követeljük, hogy Békés város önkormányzata indítsa újra a gyermeki közétkeztetés érdekében a tagintézmények konyháit!

4; Követeljük, hogy a pályázaton nyertes céggel kötött szerződés határozott időre, azaz egy tanévre szóljon!

5; Követeljük, hogy a konyha működéséhez szükséges alapanyagok 2/3-át Békésen működő vállalkozóktól, termelőktől vásárolják!

6; Követeljük, hogy a pályázati kiírás ne egy cégre szabott legyen! a kiírásnál a Békésen működő kifőzdék lehetőségeit is vegyék figyelembe!

7; Követeljük, hogy a nyílt közbeszerzési eljárásnál a pályázatokat az iskolába, óvodába járó szülők is megtekintsék és véleményezzék! 


Földesi Mihály (Szövetség Békésért; Mi Hazánk Mozgalom)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Földesi Mihály (Szövetség Békésért; Mi Hazánk Mozgalom), hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook