Balázs Béla utca 20. garázs akadálymentes használata

IX. kerület Balázs Béla utca 20. társasházához tartozó teremgarázsból a kihajtás nem lehetséges, ha a két garázskapu közé áll egy autó, mivel szembe is állnak vegig a kocsik. A lakók mikor megvették a teremgarázsban a helyet a két garázskapu között fel volt festve a feher X.Napokban a fehér X feketével le lett festve, így a lent parkoló lakók napok óta nem tudják használni autójukat. Szeretném kérni a lakók nevében, hogy a fehér X és egy megállni tilos tábla kerüljön a két garázskapu közé, hogy újra tudják használni a lakók a teremgarázst. 2E8A109E-CB83-4292-B8E5-A473E5F37819.jpeg
DACFB79E-EC6E-4513-9040-7ABA9C9534DC.jpegEB0C97ED-69EC-4492-BC7E-BA2EB51889CB.jpeg4F6B7268-ABA7-41C2-8AB9-2A524359F138.jpeg

Szomolányi Márk Sándor    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Szomolányi Márk Sándor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.