Az Utasellátó kapacitás csökkentése ellen!!

Ennek a petíciónak az aláírásával támogatod egy maréknyi Utasellátó dolgozó szélmalom harcát. A MÁV-Start Zrt. több közleményben is bejelentette,hogy csökkenti, illetve megszűnteti a nemzetközi járatain az étkező/háló-és fekvőkocsi szolgáltatását.(Corona IC,Hargita IC,Metropol,EN stb...)Ez a döntés az alkalmazottakat , és az utasokat egyaránt érinti.A személyzet nagy része feleslegessé válik(kb 70-100 ember) az utasok pedig, kénytelenek lesznek 10-20, vagy akár ennél is több órán át nélkülözni ezeket a szolgáltatásokat , és elviselni az ebből adódó kellemetlenségeket .Reméljük,hogy erőfeszítéseink nem lesznek hiábavalóak.Aláírásodat köszönjük!

Az aláírással engedélyezem Taray Renátó, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.