Az új vasúti menetrend bevezetését valódi, nyilvános társadalmi vita előzze meg!

Az új vasúti menetrend bevezetését valódi, nyilvános társadalmi vita előzze meg!

Az önkormányzatok mellett az Utazóközönséget, a civil szervezeteket és szerveződéseket, szakmai szervezeteket az idén is és a jövőben minden évben  kérdezzék meg!

A korábbi egyeztetés célja, hogy elsősorban a rendszeresen vonattal utazók érdemi észrevételei, jobbító szándékú javaslatai alapján a vasúti szolgáltatási kínálat rugalmasabban igazodjon a valós utazási igényekhez – hozzájárulva az utasok elégedettségének növeléséhez és a színvonal folyamatos javításához.

A 2021. évi kezdeményezés kedvező fogadtatásra talált az utazóközönség körében, ezt mutatta többek között az észrevételt beküldők nagy száma és a megküldött észrevételek között az érdemleges javaslatok, menetrend-módosítási ötletek magas aránya, valamint a számos pozitív visszajelzés.

 

Maradjunk kapcsolatban:


Komlói Vasútbarátok Köre    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Komlói Vasútbarátok Köre petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...