Az SZFE egyetemi polgárainak levele M. Tóth Géza rektorhoz

Tisztelt Rektor Úr!

A Színház- és Filmművészeti Egyetem polgárai szolidaritásukról és támogatásukról biztosítják a CEU-t. Egyidejűleg arra kérik egyetemük vezetését, elsősorban a Rektort, hogy mind a művészeti egyetemek rektori ülésén, mind a magyar rektori konferencián határozottan képviselje az SZFE csatlakozott polgárainak álláspontját, és minden befolyását vesse latba, hogy a CEU ellen irányuló törvényjavaslatot visszavonják. Reméljük, együttesen sikerül megakadályozni az egész magyar felsőoktatás autonómiáját veszélyeztető tervet.

Az aláírással engedélyezem Várady Zsuzsi, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.