Az SZFE egyetemi polgárainak levele M. Tóth Géza rektorhoz

Tisztelt Rektor Úr!

A Színház- és Filmművészeti Egyetem polgárai szolidaritásukról és támogatásukról biztosítják a CEU-t. Egyidejűleg arra kérik egyetemük vezetését, elsősorban a Rektort, hogy mind a művészeti egyetemek rektori ülésén, mind a magyar rektori konferencián határozottan képviselje az SZFE csatlakozott polgárainak álláspontját, és minden befolyását vesse latba, hogy a CEU ellen irányuló törvényjavaslatot visszavonják. Reméljük, együttesen sikerül megakadályozni az egész magyar felsőoktatás autonómiáját veszélyeztető tervet.

Az aláírással felhatalmazom Várady Zsuzsi petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.