Az összefogàs erejével és felelősséggel a gyermekeinkért!

FB_IMG_15412318979541.jpgFogjunk össze Sopronèrt , egy közösségért. Óvjuk meg gyermekeinket ès a vàrosunkat.

Mondjunk együtt NEMET a

" Szociális és Fejlesztő Központ - Szenvedélybetegek Nappali Intèzménye " kialakítására a Belvárosban.

Iskolák , óvodák , bölcsőde van az Önkormányzat és az Ökumdnikus Szeretetszolgálat àltal kiválasztott ingatlan közvetlen közelèben.

A gyermekvédelmi törvény kimondja :

" A gyermeknek joga van emberi méltósága tiszteletben tartásához, a bántalmazással - fizikai ,lelki                                                                                 erőszakkal az elhanyagolással ès az INFORMÀCIÓS ÁRTALOMMAL SZEMBENI VÉDELEMHEZ"

A gyermek nem kis felnőtt , segítsenek , hogy a gyermek gyermek maradhasson !

Mindannyiunk feladata és joga , megvédeni saját , családja , gyermeke mentális egészségét !!

Aláírásával támogassa petíciónkat , amelybenkérjük Dr.Fodor Tamás polgármester urat és Kásler Miklós Emberi Erőforrások Miniszterét , hogy Hatástanulmány készüljön a helyszínről és a környékről , változtassák meg a kialakítandó központ helyét!