Az ÖRMÉNY NÉPIRTÁS Magyar Köztársaság általi hivatalos elismerése

ormény-népirtás.jpgAz 1915-17 -ben az örményekkel szemben, törökök által elkövetett népirtás már sok nemzet által hivatalosan elismert emberiség elleni tett. A V4 tagállamok mindegyike, kivéve Magyarországot, - már korábban, hivatalosan elismerte. Mivel a Trianoni csapást elszenvedve magunk is jól tudjuk, milyen az, ha egy nemzetet igazságtalan és embertelen bánásmód éri, ezért is alapvető kötelességünk, hogy a többi, az örmény genocídiumot hivatalosan is népirtásnak elismerő nemzet mellett felsorakozzunk. Ezt már rég meg kellett volna tennünk! Követeljük ezért Magyarország mindenkori kormányától, és a Magyar Parlamenttől, hogy az Örmény Genocídium népirtásnak elismerését mihamarabb tegye meg!

Az aláírással engedélyezem Gajzágó Cser Tamás, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.