Az Aldi-franchise új, vegetáriánus-vegán termékvonalának (EarthGrown) mielőbbi magyarországi bevezetéséért

Magyarországon élő vegán és vegetáriánus fogyasztóként szeretnénk kifejezni a cikkben szereplő vegán és vegetáriánus késztermékek ( https://www.livekindly.co/aldi-vegan-line/amp/ ), illetve egyúttal az állandó jelleggel elérhető vegetáriánus/vegán termékek, és azok egyértelmű megjelölése iránti igényünket.

A petíció, ha sok aláírást gyűjtöttünk, az Aldi Magyarország részére lesz eljuttatva, addig is írhattok személyesen is a https://www.aldi.hu/hu/kapcsolat/ oldalon. Minél többen vagyunk, annál jobb. :)

ALDI-Veggie-Burgers-1-e1511965752419.jpg

y2hcyl9ymqgz.jpg

Screen-Shot-2017-12-28-at-6.39_.02-AM_.png

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.