Animés/Japán kultúrális rendezvény Dömsöd és környékének

Üdvözlet!

Igen jól olvastad mi is kis falunkba beakarjuk hozni a japán egyik legnagyobb kultúraját az anime világát, amely sokak számára a mindent jelenti. Palásti Viktória vagyok 16 éves és segíteni szeretnénk kis falunknak és az animés vidéki közösségnek evvel. Szeretném hozzánk is behozatni az animés rendezvény világát akár kicsiben akár nagyban legalább évi 1x. Miért is? Vannak akik sajnos nem tehetik hogy 2000-8000ftot adjanak ki még csak a jegyre.(Mondocon,Fantasy Expo) na meg ugye sajnos el is kell jutni az adott helyre ami vidékünktől sajnos nincs olyan közel.(Budapest,Szolnok,Debrecen). Evvel a peticióval szeretném elinditani, hogy segítsetek egy aláírásaal, hogy behozzuk kis falunkba a kultúrát. Ez is segítheti a nagyközséget támogatni, mivel az anime egy elterjedt dolog már Magyarországon manapság. Köszöntöm ha elolvastad!

Az aláírással felhatalmazom Palásti Viktória petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.