Amnesztiát a magyar börtönökben is!

A koronavírus világjárvány második hulláma tombol, de Magyarországon továbbra sem veszik fontolóra az amnesztiát a döntéshozók.
Aggódunk a büntetésüket töltő csaladtagjaink egészségéért. Ebben a kiszolgáltatott helyzetben nem tudják érvényesíteni az alapvető jogaikat. Vegyék végre figyelembe, hogy a fogvatartottaknak is vannak jogaik!
A világ számos országában engedtek szabadon rabokat (a teljesség igénye nélkül: Franciaország, Olaszország, Belgium, Norvégia, Lengyelország, Németország, Nagy-Britannia, USA... )
Magyarország börtönei a koronavírus gócpontjaivá válhatnak bármikor.
Kérjük, engedjék szabadon azokat a fogvatartottakat, akik különösen veszélyeztetettek (pl. betegek, idősek), valamint akiknek a szabadon engedése alacsony kockázattal jár, azaz feltételezhetően nem jelentenek veszélyt senkire.
Köszönjük, hogy aláírásoddal támogatsz minket!

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Mátyok Alexandra, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...