Állítsák vissza a Kecskemét-Hévíz autóbuszjáratot

A járat megszűnését nem jelezték rögtön, amelyet tavaly ősszel szűntettek meg. A DAKK-ot és a minisztériumot is levélben megkeresték a kecskemétiek. A válaszlevél tartalmazta, hogy az önkormányzat a menetrendváltozások kapcsán észrevételt tehet, ez meg is történt, ám érdemi lépés azóta sem történt. A már 30 éve működő hévízi járat korán reggel indult Kecskemétről és olyan időpontban érkezett Hévízre, hogy a beutaltak még aznap be tudtak jelentkezni. Ennek a járatnak még az is előnye volt, hogyha valaki csak egy napos kezelést kívánt felvenni, még azt is megtelhette, hiszen a járat 4-5 óra múlva indult vissza Kecskemétre. Ezt a jelenlegi járatmódosítással nem lehet megtenni. Kérjük, hogy a hét legalább egy napján legyen lehetőség a közvetlen járat újraindítására!