Aláírásgyűjtés az Etyeki Általános Iskola Patkóné Vidra Gabriella intézményvezető kinevezése mellett

Tisztelt Pedagógusok, Szülők volt Diákok, jövő diákjai és Minden érintett!

Etyeki Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola (2091 Etyek, Magyar utca 2.) szülői közössége jelen petíció benyújtásával kezdeményezi, hogy Patkóné Vidra Gabriella intézményvezetői pályázatának visszautasítását vonja vissza az etyeki Német Nemzetiségi Önkormányzat és legalább a következő 1 évre (2022/23-es tanévtől), Őt nevezzék ki megbízási szerződéssel az intézmény vezetőjének.

A szülői közösség Patkóné Vidra Gabirellát alkalmasnak tartja a feladat ellátására, szerepkörének betöltésre. Pályázatában külön kiemelte a német nyelvoktatás fontosságát, összefoglalta, milyen tervekkel szeretné ezen terület fejlesztését.

Gabriella név szerint ismeri a gyerekeket, a szüleiket, tisztában van a gyerekek szociális életkörülményeivel, az iskola oszlopos tagja. Mind pedagógustársaival, mind a szülőkkel, mind pedig a gyerekekkel jó kapcsolatot alakított ki.

33 éve tanít magyar nyelvet és irodalmat felső tagozatosoknak, hét évig dolgozott igazgatóhelyettesként, 2001-2017 között az Erkel Ferenc Általános Iskola igazgatója volt. Az etyeki iskola hosszú évek alatt kialakult szellemiségének továbbvitelére Ő a legalkalmasabb.

A petíciót Pintér Sándor belügyminiszter úrnak, Dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár úrnak és Török Szabolcs úrnak, mint a Székesfehérvári Tankerület Központ vezetőjének nyújtjuk be.

Kérjük, támogassák a petícióban megfogalmazottakat!

Az aláírásgyűjtés 2022. július 16-ig tart.

A petíció aláírása után a megadott e-mail címre érkező levélben megerősítésre van szükség, amit kérjük feltétlenül tegyenek meg! (előfordulhat, hogy a SPAM mappába kerül ez az üzenet) Köszönjük a támogatást és a segítséget!

Etyeki iskola szülői közössége