Aláírásgyűjtés a Rákosmenti BKK Ügyfélközpontért

Névtelen-1.png

Megdöbbenve és elkeseredve vette tudomásul a XVII. Kerületért Egyesület és a Rákoscsabáért Egyesület tagsága, hogy a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 2021. május 31-ei hatállyal bezárja a városközpontban található jegy- és bérletközpontot. Ennek megakadályozására a két egyesület összefog, és aláírásgyűjtést indít.

Reméljük, hogy minél többen csatlakoztok kezdeményezésünkhöz, és az aláírások jobb belátásra bírják a Főváros vezetését.

Aláírásoddal támogasd, hogy a 90 ezer lakosú Rákosmente egyetlen BKK ügyfélközpontja továbbra is működhessen!

Mi, a petíció aláírói kérjük Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy utasítsa a BKK vezetőségét, hogy ne szűntessék meg a BKK ügyfélközpontot Rákosmentén.

XVII. Kerületért Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem XVII. Kerületért Egyesület, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.