Aláírásgyűjtés a Pusztadoktor Magazinért

petíció.jpgTöbb mint 3000 olvasónk, támogatónk a Fressnapf áruházlánc üzleteiben vette át havi folyóiratunkat, a Pusztadoktor Magazint. A kiadványért szívesen bejártak az üzlethelységbe, megspórolva nekünk a külön postaköltséget. Ez a háromezer fő, aki a magazin olvasótáborának legjelentősebb hányada most lehet, hogy hiába keresi majd kedvelt havilapját.

A Fressnapf új vezetője tavaly olyan rendelkezést hozott, hogy a Pusztadoktor Magazint, melyet már 10 éve, mint támogatónk valamennyi áruházukban elhelyezték, és ahonnan olvasóink jelentős része is hozzájut, a továbbiakban nem fogadják, mert csak saját reklámkiadványaikat kívánják terjeszteni.

Magazinunk nem egy kereskedelmi kiadvány és nem is reklám célokat szolgál. A nonprofit munkánkat bemutató ingyenes folyóirat, egyfajta hírlevél, amit szeretnénk minél több emberhez eljuttatni azzal a céllal, hogy ösztönözzük őket a madármentésre, hazánk természeti értékeinek, közös nemzeti kincsünknek a megóvására. Most ennek a munkánknak egyik alappillére került veszélybe azzal, hogy a magazin 3000 példányszámát nem tudjuk hatékonyan eljuttatni az olvasóinkhoz. Az áruházlánc vezetőjének meggyőzéséhez szívesen vennénk támogatóink csatlakozását az aláírásgyűjtésben.

Ha egyetért azzal, hogy magazinunkat ne reklámújságnak tekintsék, és továbbra is el lehessen érni a Fressnapf áruházakban, akkor kérjük, aláírásával csatlakozzon hozzánk!

Mentsük meg a Pusztadoktor Magazint!


Madárkórház Alapítvány    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Madárkórház Alapítvány petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...