Aláírásgyűjtés a Gyártelepi felüljáróért

Felüljáró.jpg

A Gyártelepi felüljáró hosszú ideje ígért fejlesztés a Cseoel szigeten, melyet minden választáskor megígérnek, de aztán "nincsen pénz" és sosem jön el! Miközben ez a fejlesztés a növekvő forgalom, a környező települések egyre nagyobb lakoslétszáma, a Gyártelepre költözött intézményközpont (bíróság, kormányablak, rendőrség, ügyészség) miatt egyre égetőbb kérdés, aközben a környéken egyre nagyobb dugó és közlekedési káosz van!

Jelen petició, melyet aztán utcára menő aláírás gyűjtés is követ azért indul, hogy a Gyártelepi felüljáró ne csak igéret legyen, hanem teljesülő beruházás is! Azért, hogy döntéshozóink láthassák mekkora népakarat és szükség áll érvként az elhozatala mellett!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).