Aláírásgyűjtés a Gyártelepi felüljáróért

Felüljáró.jpg

A Gyártelepi felüljáró hosszú ideje ígért fejlesztés a Cseoel szigeten, melyet minden választáskor megígérnek, de aztán "nincsen pénz" és sosem jön el! Miközben ez a fejlesztés a növekvő forgalom, a környező települések egyre nagyobb lakoslétszáma, a Gyártelepre költözött intézményközpont (bíróság, kormányablak, rendőrség, ügyészség) miatt egyre égetőbb kérdés, aközben a környéken egyre nagyobb dugó és közlekedési káosz van!

Jelen petició, melyet aztán utcára menő aláírás gyűjtés is követ azért indul, hogy a Gyártelepi felüljáró ne csak igéret legyen, hanem teljesülő beruházás is! Azért, hogy döntéshozóink láthassák mekkora népakarat és szükség áll érvként az elhozatala mellett!

Az aláírással engedélyezem Csaba Csizek, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.