Aláírásgyűjtés a Gyártelepi felüljáróért

Felüljáró.jpg

 

A Gyártelepi felüljáró hosszú ideje ígért fejlesztés a Cseoel szigeten, melyet minden választáskor megígérnek, de aztán "nincsen pénz" és sosem jön el! Miközben ez a fejlesztés a növekvő forgalom, a környező települések egyre nagyobb lakoslétszáma, a Gyártelepre költözött intézményközpont (bíróság, kormányablak, rendőrség, ügyészség) miatt egyre égetőbb kérdés, aközben a környéken egyre nagyobb dugó és közlekedési káosz van!

Jelen petició, melyet aztán utcára menő aláírás gyűjtés is követ azért indul, hogy a Gyártelepi felüljáró ne csak igéret legyen, hanem teljesülő beruházás is! Azért, hogy döntéshozóink láthassák mekkora népakarat és szükség áll érvként az elhozatala mellett!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Csaba Csizek petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...