A vízhálózat közel 1 éve tartó problémáját oldják meg minél előbb Tiszalökön!

A PETÍCIÓ HITELESÍTÉSE: "Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz."

KÉREM, HOGY CSAK TISZALÖKI CÍMMEL ÍRJÁK ALÁ A PETÍCIÓT! KÖSZÖNÖM.

2020 nyarán észlelte (és azóta is folyamatosan tapasztalja) Tiszalök lakossága, hogy az ivóvíz állapota a korábbi évekhez képest rendkívül rossz lett. Szinte minden utcából panaszkodnak, hogy büdös, ihatatlan a víz. Van, ahol érdekes maradványok jönnek a csapból. Többen jelezték a Nyírségvíz hibabejelentőjén a problémát, amelyet mosatással próbáltak meg orvosolni, de ez a lehetséges megoldás is csak idei-óráig működött.  Csapvíz helyett már csak palackos vizet tudunk inni (a fürdés sem egy kellemes élmény), de ezzel csak tovább szennyezzük a környezetünket. Sokan arra kényszerültek, hogy csapvíz helyett palackos vízzel főzzenek,de ez is plusz kiadás a vízszámla mellett. Az ilyen víz miatt tönkremennek a bojlerek, mosógépek mosogatógépek, fürdőszobai kellékek (lerakódik a sárga vízkő, hiába takarítjuk).

A Nyírségvíz Zrt-t kérjük, hogy minél előbb oldja meg ezt a problémát, mert nem ezért a minőségű szolgáltatásért fizetünk. Ha lehetséges, akkor kompenzálja a lakosságot, mint más szolgáltatók, ha hibát vétenek. Minden aláírás számít!

(Ha elegendő mennyiségű aláírás érkezett, akkor a petíció elküldésre kerül a Nyírségvíz Zrt-nek. Amennyiben érkezik válasz, akkor ezen az oldalon a frissítéseknél találják meg a választ.)

ddss1.jpg

Forrás: Tiszalökieknek csoport (2020. november 4.)

182822927_4030428213673480_8452157679591675433_n1.jpg

Forrás: Tiszalökieknek csoport (2021. május 5.)

izjgkgzulh.jpg

Forrás: Tiszalökieknek csoport (2020. december 6.)

fdfdf.jpg

Forrás: Tiszalökieknek csoport (2020. december 28.)