A rendőrség figyelmének nyomatékos felhívása a településen száguldozó járművek elleni intézkedések megtételére.

Kezdeményezem a helyileg illetékes rendőri vezetés figyelmének nyomatékos felhívását a településen száguldozó,a kresz szabályokat súlyosan megsértő járművezetők elleni intézkedések megtételére.Az évek óta húzódó,mind máig csak az ígéretek szintjén lévő rendőrségi intézkedés elmaradása következtében bekövetkezhető súlyos,esetleg tragikus balesetek megelőzése céljából.     Ebben a fontos dologban kérem a tisztelt polgártársak aláírásukkal történő támogatását!

Vajda Ervin. Esztergályhorváti.Deák Ferenc u.34.

Az aláírással felhatalmazom Vajda Ervin petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.