A Magyar népnek elege van a koronavírus felesleges korlátozásaiból.

Több tízezer diák ül hónapok óta a komputere előtt otthon. Edzőtermek be vannak zárva, társasági helyek, éttermek be vannak zárva. Több kárt tesz bennünk a karantén mint jót. Teljes mértékben támogatjuk, hogy a krónikus betegek, idősek, különösen veszélyeztetettek otthon maradjanak, és szívesen együttműködünk az állammal abban, hogy őket étellel, szükségletekkel ellássuk, de NE ZÁRJÁK BE A FIATALOKAT. Hónapok óta mindig "csak még egy hónap" "csak amíg lemennek az esetek" . Meddig lesz ez még? 99%+ a túlélési arány, erre kell kis vállalkozásokat, éttermeket tönkretenni? Pincérek, szakácsok és mindenféle kisipari munkás élhetőségét elvenni?  Felnőtt és fiatal emberek mennek ebbe tönkre pénzügyileg és lelkileg. Lassan egy éve ez megy és nyilvánvaló hogy a koronavírus életünk része lesz, nem lehet a végtelenségig karanténolni, 8 utáni kijárást betiltani. Jön az új variáns, aztán majd jön az újjabb, elegünk van ebből, élni szeretnénk az életünket és élvezni a fiatalságunkat. Az orrunk előtt repülnek el életünk legszebb évei.

Amivel egyetértünk-

1.       Nagy tömeges rendezvények átmeneti szüneteltetésével egyetértünk

2.       Idősek gondozásával egyetértünk

3.       Maszk hordásával BKK, állami és magán épületekben ha a tulajdonos szeretné egyetértünk.

Amivel nem-

1.       Kijárási korlátozás- mindenkinek saját döntése kell hogy legyen hogy kimegy e vagy nem, az állam ne döntse el helyettünk, hogy mi a legjobb nekünk. Szabadságjogok elvétele ez, és ha hagyjuk, szinte bármilyen kifogással el lehet ugyanezt érni a jövőben.  

2.       Edzőtermek, éttermek és hasonlók bezárása.  

3.       Középiskolák online oktatása- 14-18 éves gyermekeknek 10x olyan káros, hogy 6-10 órát töltenek képernyő előtt, egész nap otthon, társaságuk nélkül, mint annak a lehetősége hogy átesnek egy 99%os túlélési arányos víruson.    

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Matthias Oak, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...