A hazaárulást bűntetni kell!

Évek óta ölbetett kézzel nézzük és hallgatjuk, hogyan árulja el a saját hazáját az "ellenzék", minden következmény nélkül. Régen halál volt a büntetés érte. Most a mentelmi jog megvonása és a országgyűlésben való képviseletet is megvonnám tőlük. Gondoljunk bele, ha egy senki kis ember elemel a boltban egy cukrot azonnal hívják a rendörséget és meghurcolják. Ezek milliárdokat sikkasztottak el és bűntetlenül még a hazájukat is elárulják. Karácsonyt is végre el kell számoltatni. Nem szórakozhat a mi pénzünkel, főleg ha az az ára, hogy egy csodálatos, műemlék híd tönkre menjen.

Kérek mindenkit álljon mellém és írja alá a petíciót! Véget kell vetni a sok becstelenségnek. Miniszterelnök Úr nem engedheti ezt tovább. Ez nem demokrácia, hanem öngyilkosság. Föleg a választásokra gondolva!

Az aláírással engedélyezem Scherer Adrienne, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.