Segítsenek egy aláírással hogy gyermekeimet visszakapjam

Sziasztok.Gyermekeimet jogtalanul kiemeltèk tavaly Október 20.-àn a csalàdombol.Azòta küzdök èrtük.Termèdzetesen tàrgyi bizonyítèkokkal,ès tanukkal hitelesítve amit nem nèztek semmibe a tōrvènyszèken a pert elbuktam,mert csak azt vizsgálták hogy jogszabályokat sértett e a gyám hivatal.Mivel a gyermekeimmel egy korábbi beszélgetésem publikussá tettem még a telefonos kapcsolattartástol is eltíltatott a gyám,holott neki az lenne a feladata hogy minél hamarébb visszakerűljenek hozzánk a gyerekek.Mi csak a kislányomnak kértünk anno segítséget,de nem úgy hogy alpári módon elvigyék a gyerekeket tőlünk.A gyermekeimet akarom visszakapni.

Az aláírással engedélyezem Tóth Zsolt, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.