A Balatoni horgászok és az ottani horgászathoz való jogunk képviselete

Elfajult a vita a a horgászok és vízen közlekedők között, mert akadályozták a hajók kikötését, egyszer még rendőri intézkedésre is sor került.

Horgászatot tiltó táblák jelentek meg a badacsonyi és a szigligeti kikötőmólókon. A pecások közül sokan nem értik, hogy miért tilos a halfogás. Pedig a szabály egyszerű: az adott kikötőt üzemeltető cég, szervezet, vagy önkormányzat határozza meg, hogy milyen feltételekkel engedi, vagy tiltja meg a horgászatot – írja a likebalaton.hu.

Ezt az aláírás gyűjtést azért szerveztem, hogy egységes képet kapjunk arról, hogy a több mint 500.000 ember aki aktív hobbiként kergeti a vizeinken a halakat, hogyan látja azt, hogy az a szervezet aki a képviseletüket (tagdíj ellenében) végzi (végezné) MOHOSZ mennyire tesz leget az alapító okiratában lévő vállalásoknak.
Mennyire segíti, támogatja ezt az egyre népszerűbb és növekvő táborral rendelkező kikapcsolódási, vagy sport tevékenységet.
Célom, nem a por felkavarása, hanem a tisztánlátás és a közösségi oldalakon történő kisebb nagyobb szócsaták helyett a valós helyzet megismerése,  horgásztársaim véleménye alapján. 
A fő cél, hogy ezt az eredményt publikáljuk, és eljuttassuk azok részére is, akik esetleg ezt ma még nem érzik feladatuknak, felhívjuk a figyelmet és mindenki ( a többség) számára is optimális megoldást érjünk el.
Ebben a mindenkire számítok, aki képes ésszerűen és gyűlölködés nélkül segíteni.
Nem akarok a semminek a semmilyen vezetője vagy szószólója lenni, viszont tapasztalataim és az egyre jobban élesedő vitát valós tényekkel és cselekvéssel szeretném kimozdítani.
Egyszerűen saját és közös érdekünk, hogy ha már ennyit fizetünk (engedély, jegyek, csalik, felszerelések, utazás, szállás és ráfordított idő), akkor lássuk, hogy ki az a szervezet vagy vezető aki ebben képvisel bennünket, valóban teszi a dolgát, vagy csak csendben tagdíjat szed és megtűr bennünket a szűkülő lehetőségeinket zsugorítva, minden támogatást mellőzve abban, hogy a vizeinkhez és most a Balaton partjaihoz, kikötőihöz hozzáférhessünk.
Kérlek, hogy segíts részvételeddel hangot adni ennek a politika mentes kezdeményeznek.

A megjegyzésbe írhatsz javaslatokat amennyiben szeretnél! 

Köszönöm!


Magyar horgász - magán ember a horgászatért    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Magyar horgász - magán ember a horgászatért petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...