A Balassagyarmat Kórház gépkocsi bejárója melletti fizetős parkoló területének megigénylése a Nemzeti Vagyonkezelőtől parkolóhelyek kialakítása érdekében

P83107182.JPG

A balassagyarmati Kórház körüli utcákban parkolási válság van kialakulóban. Miközben a Tesconál, a Lidlnél, a Pennynél, Sparnál, illetve a Bukinál és a Kék ABC-nél ingyenes a parkolás, a Balassagyarmati Kórház területére történő behajtásért és ott tartózkodásért fizetni kell. Na nem olyan nagyon sokat, minden megkezdett fél óra után 150,- Ft (persze az első félóra ingyenes). Emiatt viszont a betegek és a kísérőik a Kórház környékén lévő utcákban parkolnak, ami a személygépkocsi állomány folyamatos növekedésével súlyos parkolási probléma kialakulását eredményezi. A Szontágh Pál utcai gépjármű-bejárat mellett azonban minimum két Rendelőintézeti parkoló méretű hely áll általában üresen, de sajnos a kerítés rossz oldalán, a fizetős oldalon. Ha a sorompót át lehetne helyezni, akkor a kerítés lebontását követően legalább 100 új parkolóhely alakítható ki , illetve egy igen nagy terület nyílna meg az ingyenes és Kórházhoz közeli parkolás előtt.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Hajnal Sándor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...