A Balassagyarmat Kórház gépkocsi bejárója melletti fizetős parkoló területének megigénylése a Nemzeti Vagyonkezelőtől parkolóhelyek kialakítása érdekében

P83107182.JPG

A balassagyarmati Kórház körüli utcákban parkolási válság van kialakulóban. Miközben a Tesconál, a Lidlnél, a Pennynél, Sparnál, illetve a Bukinál és a Kék ABC-nél ingyenes a parkolás, a Balassagyarmati Kórház területére történő behajtásért és ott tartózkodásért fizetni kell. Na nem olyan nagyon sokat, minden megkezdett fél óra után 150,- Ft (persze az első félóra ingyenes). Emiatt viszont a betegek és a kísérőik a Kórház környékén lévő utcákban parkolnak, ami a személygépkocsi állomány folyamatos növekedésével súlyos parkolási probléma kialakulását eredményezi. A Szontágh Pál utcai gépjármű-bejárat mellett azonban minimum két Rendelőintézeti parkoló méretű hely áll általában üresen, de sajnos a kerítés rossz oldalán, a fizetős oldalon. Ha a sorompót át lehetne helyezni, akkor a kerítés lebontását követően legalább 100 új parkolóhely alakítható ki , illetve egy igen nagy terület nyílna meg az ingyenes és Kórházhoz közeli parkolás előtt.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Hajnal Sándor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook