A 692-es járat menetrendjének sűrítése.

(EMAILBEN MEG KELL ERŐSÍTENI AZ ALÁÍRÁST!)

A 692-es buszjárat amely Szigethalom, autóbusz állomás és Tököl, tököli parkerdő között közlekedik, és sajnos botrányos a menetrendje.

Reggel a gyerekek csak három buszjárattal tudnak eljutni az iskolához (tököli parkerdőből), ebből egy nagyon korán van, egy túl későn, egy pedig éppen éppen beérős.

Hazafelé (tököli parkerdő felé) pedig abszolút rosszul van megoldva, mert 12:59, 14:19 van busz, és amikor kéne, pont két órát kimarad a járat és a következő csak 16:34 órakkor van, az azt követő pedig szintén csak 2 óra múlva, ami pedig az utolsó.

Szeretnénk, hogy a 692-es járatot hasonlóan úgy sűrítsék be, mint ahogyan a 693-as járaté van.

Nem feltétlen kell az, hogy óránként járjanak ezek a hatalmas buszok! Ha egy amolyanféle "expressz" járat lenne amely a Tököl, tököli parkerdő és Szigethalom, szabadkai út 270. között megállna mindenhol, majd utána csak Szigethalom, szabadkai úti iskolánál, a hévnél és az autóbusz állomáson! Visszafelé pedig szintén így.

Tököli Parkerdő lakossága    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Tököli Parkerdő lakossága, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.